BINNENKIJKEN BIJ

DENNIS EN NICOLIEN

Dennis en Nicolien verruilden vorig jaar met het gezin hun woning voor een ruim losstaand nieuwbouwhuis in Boskoop. Een grote tuin, een rustige omgeving en vooral veel meer ruimte in huis.  Een plek waar het gezin kan genieten van ruimte en rust, maar toch in hun vertrouwde omgeving. 

Voor het interieuradvies en de styling heeft het gezin woonwinkel de Bokkesprong ingeschakeld.  Via De Bokkesprong kwam deze opdracht dan ook bij mij. Een leuke samenwerking waarbij we elkaar goed hebben aangevuld.

Opdracht De gehele woning voorzien van gordijnen en raamdecoraties. Uiteraard in harmonie met de reeds gekozen kleuren en materialen.

Duette® Shades
Op verschillende plekken hebben we gekozen voor Duette® Shades in een lichtgrijze steenkleur. Met de de “top down bottum up” open je de raambekleding vanaf de bovenkant, vanaf de onderkant of ergens daar tussenin

Inbetween
De inbetweens geven de woonkamer en de leefkeuken de hele dag door een mooie rijke uitstraling. We hebben gekozen voor de stof “Hamal” van het merk Christian Fischbacher. De waveplooi gordijnen zijn te herkennen aan een mooie gelijkmatige golfplooi aan de bovenzijde. Door de gesloten inbetweens kan het gezin enigszins naar buiten kijken, maar overdag geeft het privacy. De Inbetweens zijn mooi te matchen de Duette® Shades

Verduisterende gordijnen
Voor de slaapkamers hebben we gekozen voor semi verduisterende gordijnen. Niemand kan naar binnen kijken en de nachtrust wordt niet verstoord door een lichtinval. De gekozen gordijnstof is de “Refresh” van het gordijnmerk A House of Happiness. Refresh is een duurzame, akoestische, verduisterende gordijnstof en heeft een unieke technologie die er voor zorgt dat de lucht gezuiverd wordt.

Het resultaat mag er zijn!
De foto’s zijn gemaakt door https://prachtt.nl