BINNENKIJKEN BIJ

FRED EN SUZAN

Introductie — Hoe luxe de uitstraling van een slaapkamer kan zijn! Deze kamer is onderdeel van een huis in het centrum van Gouda. De Suite maakte een mooi design ontwerp en zorgde voor maatwerkkasten en een bed. 

Opdracht
Vervolgens kreeg ik de opdracht het geheel aan te kleden met een pvc-vloer in visgraatmotief, een jaloezie met een zwarte ladderband en een mooie transparante luxe stof van Fischbacher. Zoals je ziet mag het resultaat er zijn.

Materialen
PVC klik vloer van COREtec®, PVC dryback vloer van Beautifloor, Vouwgordijnen van Carlucci, Inbetween gordijnen van Christian Fischbacher, Duette® shades van Multisol, Basswood houten jaloezie van Style.

Werkzaamheden
Samen bedenken, sparren en creëren, dit ging ons goed af. Suzan heeft veel gevoel voor het inrichten van hun woning. Ze houdt van een stijlvol, warm en persoonlijk interieur. Fred bekijkt het meer van de praktische kant. Het was fijn samenwerken. We hebben gekeken naar zowel de functies als de looks van verschillende mogelijkheden en materialen. Eigenlijk liepen we hier vrij makkelijk doorheen en hebben we hebben we een mooie combinatie gevonden die goed aansluit bij de rest van de inrichting. Zo vormt alles bij elkaar een mooi geheel. De stoffeerders hebben vervolgens alles ingemeten en gemonteerd. Alle raamdecoraties zijn netjes op maat gemaakt. Het resultaat mag er zijn.

Benedenverdieping
Voor de woonkamer is gekozen voor een gluedown PVC vloer van Beautiloor, de Nimbus. Gelegd in visgraatmotief. Deze PVC vloer laat makkelijk warmte door en is goed geschikt voor de vloerverwaming.

Aan de straatzijde is gekozen voor vouwgordijnen in een dichtere stof van het merk Carlucci, de Pass-By-073. Zo is er in de avond geen inkijk van buitenaf.  

Aan de tuinzijde is minder inkijk en hier is gekozen voor een meer transparante inbetween van het merk Christian Fischbacher, de Izar-818. De waveplooi confectie zorgt ervoor dat het gordijn mooi golvend hangt.  

Eerste en tweede verdieping
De COREtec® klik PVC heeft veel voordelen, het is een sterke vloer, geluiddempend, krasbestendig en waterbestendig. Het gekozen dessin Nimbus heeft een mooie natuurlijke uitstraling. 

De Duette® Shades zijn handig voor het kantoor want het filtert het licht en haalt de zonnestralen weg van het scherm.

In de badkamer is gekozen voor een brede houten jaloezie van het merk Style, de basswood in een warme wittint met een brede ladderband.