BINNENKIJKEN BIJ

MEVROUW SLAPPENDEL

Introductie — Bloemen maken blij! Of ze nu in een vaas staan, op de gordijnen of op het beddengoed. Bij mevrouw Slappendel hebben we de lente laten ontwaken in de slaapkamer.

Opdracht
De Suite zorgde voor de maatwerkkasten en het bed. Ik mocht voor deze klant de verdere aankleding verzorgen.

Materialen
Gordijnen van Christian Fischbacher, Multishades van Multisol.

Werkzaamheden
Mevrouw Slappendel gaat voor een klassiek ingerichte slaapkamer met een moderne twist. Met een koffer vol stalen ben ik naar Krimpen aan den IJssel gereden om samen te kijken wat het mooiste staat in de slaapkamer. De kleuren en materialen hadden we snel gevonden. Mevrouw Slappendel houdt van vrolijkheid en kleur, hoe leuk is het om hier de juiste stoffen bij te zoeken. 

De gordijnen Flora van het merk Christian Fischbacher tekenen een kleurrijke bloemenweide voor het raam. Realistische bloemen wisselen af met schetsmatige afbeeldingen van bloemen en vogels. Hetzelfde bloemendessin is ook verkrijgbaar als bedlinnen. Zo kunnen we de hele slaapkamer in bloei zetten.

Achter de gordijnen en voor de ramen hebben we gekozen voor Multishades. De Multishade is een rolgordijn met twee banen stof. Een baan transparante stof wordt afgewisseld met een baan verduisterende stof.  Multishades zorgen ervoor dat mw. Slappendel overdag profiteert van het daglicht maar ’s avonds voldoende privacy heeft.

De gordijnen en de multishades  zijn netjes op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Het resultaat van de make-over is een slaapkamer die écht helemaal af is.