BINNENKIJKEN BIJ

RIJK EN CHARLOTTE

Introductie — Rijk en Charlotte kochten een nieuw appartement in Waddinxveen. Hun wens was het creëren van een stijlvolle en luxueuze slaapkamer, in open verbinding met hun kantoor. Beide ruimten gingen hiervoor volledig op de schop. 

Opdracht
De Suite heeft samen met Rijk en Charlotte het ontwerp voor de indeling en de meubels van de slaapkamer bedacht en uitgewerkt. Ik heb aansluitend de vloer- en raamdecoraties verzorgd.

Materialen
PVC klik vloer van Beautifloor, Inbetween gordijnen van Christian Fischbacher, Duette® shades van Multisol.

Werkzaamheden
De Montagne Brentonico van het merk Beautifloor is een pvc-klikvloer met een rustige en natuurgetrouwe uitstraling. Deze vloer heeft een aantal fijne eigenschappen: antistatisch, vrij van schadelijke stoffen en antibacterieel, waardoor deze pvc-klikvloer zeer geschikt is voor mensen met een allergie. De optimale geluiddemping en warmte-isolerende eigenschappen zorgen voor een heerlijk comfort.

Voor de slaapkamer en het kantoor van Rijk en Charlotte keken we vooral goed naar de functie van de raamdecoraties. 
De verduisterende duettes zijn nodig om de kamers donker te kunnen maken. We hebben hier gekozen voor de zogeheten top down bottum up-functie zodat er gespeeld kan worden met het licht en/of het gedeelte van een raam kan afsluiten, daar waar je liever geen inkijk hebt.

Om de kamers de gewenste luxe uitstraling te geven viel de keuze op transparante gordijnen van het merk Christian Fischbacher, de Classic Tao. Dit is een prachtig open geweven gordijn met een subtiel patroon. Het glansgaren geeft de kamers een klassieke, chique uitstraling.

De hele verbouwing en aankleding kostte de nodige tijd en moeite. Van het resultaat hebben Charlotte en Rijk veel plezier.  En wie wil er nu niet elke dag slapen in zo’n prachtige kamer waar je je in een mooi boetiekhotel waant?