BINNENKIJKEN BIJ

TOINE EN DIRKJAN

Introductie — Met een diepe buiging voor Toine en Dirkjan uit Bodegraven die op stijlvolle wijze hun woning hebben ingericht. Leuk dat ik hier iets aan heb kunnen bijdragen.

Opdracht
Behoefte om meer saamhorigheid te creëren tussen het stijlvolle interieur en de grote ramen die zorgen voor een ruime lichtinval,De hele woning mocht ik voorzien van bijpassende raamdecoraties. Het doel was het creëren van een mooie samenhang tussen het stijlvolle interieur en de grote ramen die zorgen voor een ruime lichtinval. In de slaapkamer is verduistering belangrijk.

Materialen
Houten jaloezieën van Dib zonwering, gordijnen van A House of Happiness en vouwgordijnen van Jab Anstoetz.

Werkzaamheden
In een fijne samenwerking met deze klanten hebben we een prachtige combinatie van houten jaloezieën en (vouw-)gordijnen uitgezocht. Deze hebben we door onze stoffeerder vakkundig laten inmeten en monteren. De op maat gemaakte gordijnen zijn echte sfeermakers. 

In de hele woning zijn zwarte houten jaloezieën van het merk Dib zonwering bevestigd. De lamelbreedte is 50 mm en is afgewerkt met smal zwart ladderkoord.

De gordijnen in de woonkamer zijn van het merk A House of Happiness, de Restill kleur 51.

Voor de slaapkamer kozen we voor verduisterende (vouw-)gordijnen van het merk Jab Anstoetz, de Chevallier kleur 094. Wat een resultaat!