WOONSTIJL

EXOTISCH

More is more
Durf! En neem de verscheidenheid van de producten liefdevol in uw interieur op. Koop wat u leuk en mooi vindt en zie het als een spannende uitdaging om daar een harmonieus geheel van te maken. Juist door op deze manier te combineren en daar de volle aandacht aan te besteden, krijg je die verrassende exotische mix. 
En als u zo’n combinatie van verschillende woonstijlen, uitbundige kleuren en een bonte verzameling van favoriete persoonlijke woonitems heeft aangedurfd, dan ziet u het al snel: less is nu niet more, maar more is more

Verzamelingen
Het aanleggen van verzamelingen van uw favoriete accessoires hoort helemaal bij de exotische woonstijl. Dit kan op verschillende manieren. Wilt u een echt statement maken, groepeer dan de verschillende items. Een boekenkast of wandplank met persoonlijke herinneringen is direct een eyecatcher. Het maakt meer indruk dan hier en daar losse accessoires. U kunt ook in uw interieur een mini-expositie maken en uw verzamelingen kunst, souvenirs of foto’s tentoonstellen in een vitrine.

Kleurig en anders
In een exotisch interieur kunnen een kleden, kussenhoezen of wandkleden uit andere landen niet achterblijven. Dat kan Marokkaans zijn of Afrikaans, Japans of Zuid-Amerikaans. Als het maar kleurig en anders is en de sfeer van warme verre streken oproept. 

Koffietafelboeken
Ergens een mooie stapel kunst- en fotoboeken brengt leven in de brouwerij in een kamer. Een boek op een standaard kan ook. Probeer, combineer, verander, schik opnieuw en geniet van het creatieve proces.