BINNENKIJKEN BIJ

FRED EN SUZAN

Introductie — Hoe luxe de uitstraling van een slaapkamer kan zijn! Deze kamer is onderdeel van een huis in het centrum van Gouda. De Suite maakte een mooi design ontwerp en zorgde voor maatwerkkasten en een bed.  

Opdracht
Ik kreeg de opdracht het geheel verder aan te kleden met een nieuwe vloer, een kleed, raamdecoraties en behang. 

Materialen
PVC dryback vloer van mFLOR, Aluminium jaloezieën van Style, Transparante gordijnen van Christian Fischbacher, Hoogpolig karpet van Perletta Carpets, Behang van Carlucci.

Werkzaamheden
De kamer wordt strak, modern en geeft een gevoel van weldaad. De slaapkamer moet ook overdag de uitstraling van luxe en sfeer geven. We hebben dan ook gekeken naar materialen en kleuren die hier perfect bij aansluiten.

Voor de vloer hebben we gekozen voor een PVC-vloer van mFLOR, de Oak Authentic. Bij deze visgraat vloer worden pvc stroken in een hoek van 90 graden in een lopend patroon gelegd, wat een chique uitstraling geeft. 

Voor een fijne nachtrust hebben we om de slaapkamer te kunnen verduisteren gekozen voor jaloezieën, afgewerkt met zwart ladderband. 

Jaloezieën zijn goed te combineren met transparante gordijnen. Hierdoor krijgt de slaapkamer een warmere uitstraling en de ruimte lijkt er meer ‘aangekleed’ door, wat weer zorgt voor een luxer gevoel. 

Voor wat extra weelde hebben we de wanden zwaarder aangezet met behang van het merk Carlucci in de kleurtinten grijs, zwart en zilver metallic. 

Het hoogpolige kleed van Perletta Carpets, de Urban Terenzo geeft flair en verbindt alle onderdelen in de kamer met elkaar. 

In samenwerking met De Suite hebben we de planning gemaakt en de werkzaamheden sloten goed op elkaar aan. Dit is het gemak voor een klant wanneer je alles onder één dak vindt. Alle raamdecoraties zijn speciaal op maat gemaakt en door onze stoffeerder vakkundig gemonteerd.

Het resultaat mag er zijn.