BLOG

BLIJF OP DE HOOGTE

Een fijn thuis creëren op een persoonlijke en soepele manier? Kom naar Residenza!
Ik werk met veel plezier samen met interieurarchitecten, stylistes, stoffeerders, woonwinkels en bedrijven in de afbouw.

Persoonlijk interieuradvies

Of u nu een kamer opnieuw wilt inrichten of het hele huis een nieuwe look wil geven, Residenza maakt er uw droomkamer- of huis van. We beginnen met een goed plan, dat past bij wie u bent en wat u belangrijk vindt. Waarin uw smaak, leefstijl en budget centraal staan. Vanaf de oriëntatie tot de realisering van uw interieur-project, Residenza begeleidt het proces met deskundig advies en met kennis van zaken.

Hoe ga ik te werk?

Ik neem uw woonwensen door en ik vertel wat ik voor u kan doen. We kijken welke vakgenoten (schilders, stoffeerders, stylisten, binnenhuisarchitect woonwinkels) we moeten inschakelen. We bepalen de materialen, producten en kleuren en maken combinaties. Vervolgens komt er een plan van aanpak en als u hier tevreden mee bent, plannen we een vervolgtraject waarin we planning en uitvoering bespreken.

Advies aan huis

Door in uw eigen huis de stalen van gordijnstoffen en vloeren te bekijken, kunt u direct zien of het bij uw interieur past. We meten direct in en zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt.

Gemak voor alles

Het is prettig voor u dat bij Residenza alles onder één dak is te vinden. U heeft met één persoon te maken en hoeft nergens anders naartoe. Gemak voor alles. Zo is het niet moeilijk een interieur te realiseren waarin u zich helemaal thuis voelt. Met samenwerkende partijen is het ook mogelijk het te complementeren met accessoires en meubels.

Nieuwe woning

En dan is het zo ver, u kunt in uw nieuwe huis of appartement. Het is een hele klus om van een nieuwe, nog kale woning uw nieuwe thuis te maken. Er komt veel informatie op u af en u moet veel beslissingen nemen. Het kan ook zijn dat uw oude huis in de verbouwing gaat. Wilt u daarbij professioneel interieuradvies? U bent bij mij aan het goede adres. Ik zorg ervoor dat de aankleding van uw woning een leuke en inspirerende gebeurtenis wordt met een bevredigend eindresultaat. Laat u inspireren en adviseren in de showroom van Residenza.

Samenwerkingen

Ik werk met veel plezier samen met interieurarchitecten, stylistes, meubelstoffeerders en bedrijven in de afbouw. Getalenteerde professionals met veel ervaring in de interieurbranche. Daarnaast ben ik trots op mijn samenwerking met De Suite, waar kwaliteitsbedden en maatwerk-kasten worden verkocht. Dankzij dit totaalconcept vind je alle expertise onder een dak.